• Смажена картопля із травами та сиром по-італійськи

Інгредієнти (4 порції)

  • Картопля 600 г.
  • Олія оливкова 40 мл.
  • Суміш італійських трав 15 г.
  • Сир 100 г.
  • Петрушка 50 г.
  • Масло вершкове 30 г.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Процес приготування: ≈ 70 хвилин

  1. Картоплю помити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Залити картоплю крижаною водою. Духовку розігріти до 200°C градусів. Петрушку помити, просушити і подрібнити.
  2. Деко змастити невеликою кількістю олії. Дістати картоплю, просушити її паперовими рушниками. На деко викласти картоплю.
  3. Сир натерти на дрібній тертці. У мисці змішати сіль, перець, спеції, сир, петрушку. Посипати цією сумішшю картоплю. Збризнути оливковою олією. Зверху викласти скибочки масла. Поставити картоплю в духовку і запікати близько 45-50 хвилин.

Готова страва: ​Смажена картопля із травами та сиром по-італійськи

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі