• Десерт із винограду, маскарпоне і волоських горіхів

Інгредієнти (4 порції)

  • Виноград без кісточок 500 г.
  • Йогурт 200 г.
  • Вершковий сир маскарпоне 100 г.
  • Волоські горіхи подрібнені 50 г.
  • Цукор 40 г.
  • Коричневий цукор 15 г.

Процес приготування: ≈ 45 хвилин

  1. Виноград помити і відокремити від гілочок.
  2. Для вершкового соусу додати в блендер йогурт, сир маскарпоне і білий цукор, перемішати.
  3. Виноград перемішати з вершковим соусом. Зверху посипати волоськими горіхами і коричневим цукром. Охолодити.

Готова страва: ​Десерт із винограду, маскарпоне і волоських горіхів

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі