• Різотто з гарбузом і ковбасками

Інгредієнти (4 порції)

  • Масло вершкове 15 г.
  • Олія оливкова 1 ст. л.
  • Ковбаски свинячі 2 ковбаски
  • Рис 300 г.
  • Гарбуз 200 г.
  • Бульйон курячий 600 мл.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сир пармезан 100 г.
  • Печериці 200 г.

Процес приготування: ≈ 30 хвилин

  1. Розігріти сковороду, покласти вершкове масло, розтопити, влити оливкову олію. Часник з цибулею очистити і дрібно нарізати, додати в сковороду, обсмажити.
  2. Всипати рис до цибулі і часнику на сковороді, тушкувати, помішуючи, 1 хвилину. М'якоть гарбуза нарізати маленькими кубиками, а гриби - скибочками. Додати гриби з гарбузом на сковороду до рису.
  3. Влити в сковороду половину гарячого бульйону, тушкувати, поки рідина не вбереться в рис, після чого влити другу половину бульйону, на повільному вогні тушкувати, рідина знову повинна ввібратися в рис.
  4. Додати в сковороду тертий пармезан, посолити і поперчити за смаком, додати також подрібнені і попередньо обсмажені ковбаски. Подавати відразу.

Готова страва: ​Різотто з гарбузом і ковбасками

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі