• Помідори черрі з маринованою фетою і маслинами

Інгредієнти (4 порції)

  • Олія оливкова 2 ст. л.
  • Сир фета 230 г.
  • Цибуля-шалот 1 ст. л.
  • Орегано (свіже листя) 0,5 ч. л.
  • Помідори черрі великі 450 г.
  • Маслини 12 шт.

Процес приготування: ≈ 15 хвилин

  1. Сир нарізати кубиками, перекласти в миску, додати дрібно нарізану цибулю-шалот, маслини, додати оливкову олію і орегано. За смаком додати сіль і перець. Перемішати.
  2. Помідори нарізати на дві частини, вирізати внутрішню м'якоть, посолити і поперчити всередині.
  3. Викласти в кожну половинку помідора сирну масу. Скропити зверху оливковою олією.

Готова страва: ​Помідори черрі з маринованою фетою і маслинами

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі