• Салат з рисом і мідіями

Інгредієнти (4 порцій)

  • Мідії заморожені 400 г.
  • Рис 5,5 ст. л.
  • Олія оливкова 4 ст. л.
  • Оцет винний білий 1,5 ст. л.
  • Помідори черрі 5,5 шт.
  • Яйце куряче 1,5 шт.
  • Молоко 8,5 ст. л.
  • Лавровий лист 0,5 шт.
  • Петрушка 1,5 ст. л.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Перець чорний горошком за смаком
  • Сіль морська за смаком

Процес приготування: ≈ 45 хвилин

  1. Мідії необхідно попередньо розморозити, після чого відварити в молоці, куди ще додати лавровий лист, сіль, перець горошком. Після, перекласти в миску.
  2. Відварити рис до повної готовності. Після, остудити рис, змішати його з мідіями.
  3. Відварити яйця, остудити і нарізати часточками. Помідори промити, розрізати навпіл.
  4. У мисці окремо збити олію із оцтом, додати сіль і перець. Перемішати.
  5. Додати до рису і мідій яйця і помідори, заправити приготованим соусом салат. Додати посічену петрушку.

Готова страва: ​Салат з рисом і мідіями

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі