• Пудинг з солодкої цибулі з пармезаном

Інгредієнти (4 порцій)

  • Масло вершкове 2 ст. л.
  • Цибуля червона 3 шт.
  • Вершки взбиті 10 ст. л.
  • Сир пармезан 2 ст. л.
  • Борошно пшеничне 1,5 ст. л.
  • Цукор 2 ч. л.
  • Розпушувач 1 ч. л.
  • Яйце куряче 3 шт.
  • Сіль за смаком
  • Чебрець свіжий за смаком

Процес приготування: ≈ 60 хвилин

  1. Покласти вершкове масло на розігріту сковороду, розтопити, додати дрібно нарізану цибулю, обсмажувати протягом 3-4 хвилин до м'якості.
  2. Духовку розігріти до 180°C.
  3. У мисці змішати пармезан, яйця і вершки. Окремо змішати борошно, сіль, розпушувач і цукор. Обидві суміші ретельно перемішати, після чого в яєчну ввести борошняну суміш. У загальну суміш вмішати цибулю зі сковороди, перемішати.
  4. Форму змастити маслом, викласти тісто, поставити в духовку на 35-40 хвилин. Прикрасити чебрець зверху.

Готова страва: ​Пудинг з солодкої цибулі з пармезаном

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі