• Легкий лимонно-винний маринад для риби і курки

Інгредієнти (4 порції)

  • Лимон 30 г.
  • Часник 10 г.
  • Вино біле сухе 20 мл.
  • Оцет бальзамічний 10 мл.
  • Італійські трави 10 г.
  • Суміш перців за смаком
  • Сіль за смаком

Процес приготування: ≈ 15 хвилин

  1. З лимона вичавити сік. Часник очистити від лушпиння і видавити сік за допомогою часникодавки.
  2. Оцет змішати з вином. Додати лимонний сік і часник.
  3. Додати необхідні спеції. Маринад можна використовувати до риби чи птиці. Потім уварити в сотейнику і використовувати як соус.

Готова страва: ​Легкий лимонно-винний маринад для риби і курки

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі