• Цукіні, фаршировані фетою

Інгредієнти (4 порції)

  • Сир фета 200 г.
  • Помідори чері 160 г.
  • Салат 100 г.
  • Суміш перців за смаком
  • Сіль за смаком
  • Цукіні 2 шт.

Процес приготування: ≈ 60 хвилин

  1. Цукіні помити і зробити з них "човники", видаливши м'якоть з середини. Посипати їх спеціями.
  2. Духовку розігріти до 200 ° C. Деко застелити пергаментним папером. Викласти цукіні і запікати близько 15 хвилин.
  3. Сир фета розкришити. Помідори помити і нарізати скибочками або половинками. Салат помити, просушити, нарвати руками.
  4. Дістати цукіні, викласти в середину сир фета, зверху помідори. Поставити в духовку ще на 15 хвилин. Прикрасити при подачі салатом.

Готова страва: ​Цукіні, фаршировані фетою

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі