• Канелоні з м'ясом під соусом бешамель

Інгредієнти (4 порції)

  • Яловичий 400
  • Канелоні 150
  • Цибуля 1 шт
  • Олія соняшникова рафінована 2 ст.л.
  • Перець чорний мелений 2 щепотки
  • Сік томатний 200
  • Суміш італійських трав 2 ч.л.
  • Сіль за смаком
  • Часник 3 зубчика
  • Сир Пармезан 100
  • Масло вершкове 50
  • Борошно пшеничне 3 ст.л.
  • Молоко 1л
  • Мускатний горіх мелений 1 ч.л.

Процес приготування: ≈ 100 хвилин

  • Спершу готуємо начинку:
    1. Мілко нарізати цибулю та часник.
    2. Натерти моркву на терці.
    3. Трішки підсмажити цибулю, часник та моркву на пательні.
    4. Додати м’ясний фарш і обсмажувати 10хв, слідкуючи щоб не було згустків. Посолити та поперчити за смаком. Додати томатну пасту або томатний соус. Тушити 3-5хв.
    5. Фарш остудити.
  • За цей час, можна приготувати соус:
    1. В невеличкій каструлі розтопити вершкове масло.
    2. В масло додати муку та обсмажувати близько 2 хвилин. Мука повинна стати приємного горіхового відтінку.
    3. Влити, безперервно помішуючи, холодне молоко. Слідкуйте, щоб не було згустків. Не забудьте посолити.
    4. Довести все до кипіння та виключити газ. Соус готовий.
    5. На дно форми для запікання вилити частину соусу.
    6. Канелоні заповнити фаршем і покласти в форму для запікання.
    7. Вилити соус, що залишився і посипати натертим сиром.Важливо! Соус повинен повністю покривати макарони. Якщо його мало, можна додати молоко або бульйон.
    8. Запікати канелоні з фаршем потрібно в попередньо розігрітій до 180 градусів духовій печі близько 30хв.
    9. Коли верх стане румяним, витягнути канелоні з духовки.
    10. Смачного!
 

Готова страва: ​Канелоні з м'ясом під соусом бешамель

    Акції та Розпродажі
    Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі