• Панна котта з гранатом

Інгредієнти (2 порції)

  • Желатин 15 г.
  • Молоко 150 мл.
  • Цукор 1 ст. л.
  • Есенція ванільна за смаком
  • Сік гранатовий 100 мл.
  • Сироп апельсиновий 2 ст. л.
  • Вершки 30% 150 мл.

Процес приготування: ≈ 20 хвилин

  1. У першій мисці змішати 10 г. желатину і 4 ст. л. холодної води, в другій - 5 г. желатину і 2 ст. л. води. Залишити на 10 хвилин.
  2. У першу миску з 10 г. желатину додати молоко і вершки, всипати цукор і ваніль, поставити суміш на вогонь, на маленькому вогні підігріти, помішувати поки желатин не розчиниться. Важливо не доводити суміш до кипіння.
  3. Остудити суміш, після чого розлити по склянках, прибрати в холодильник.
  4. В іншу миску, з 5 г. желатину додати гранатовий сік і апельсиновий сироп, поставити на вогонь, на маленькому вогні підігріти, до розчинення желатину.
  5. Дістати стакани з вершковим кремом, який повинен досить добре застигнути, вилити в кожну склянку гранатову суміш, повторно прибрати в холодильник до повного застигання. Можна прикрасити зверху зернами граната.

Готова страва: ​Панна котта з гранатом

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі