• Брускета зі шпинатом

Інгредієнти (4 порції)

  • Хліб пшеничний 480 г
  • Шпинат 30 г
  • Сіль за смаком
  • Суміш італійських спецій за смаком
  • Сметана 30 г

Процес приготування: ≈ 15 хвилин

  1. Підсмажуємо 8 шматочків хліба (на сухій сковорідці без олії).
  2. Нарізаємо шпинат великими шматочками, викладаємо на сковорідку й смажимо на повільному вогні, посоливши.
  3. Як тільки сік, який випустить шпинат, почне випаровуватись, то додаємо сметану, трохи італійських трав і тушкуємо ще 3 хв.
  4. Даємо шпинату трохи охолонути і викладаємо на підсмажений хліб. Закуска готова.

Готова страва: ​Брускета зі шпинатом

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі