• Страчателла

Інгредієнти (4 порції)

  • Куряче м'ясо (стегенця) 450 г.
  • Морква 1 шт.
  • Стебло селери 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Яйце 3 шт.
  • Твердий сир (Пармезан) 50 г.
  • Твердий сир (Гауда) 30 г.
  • Манна крупа 25 г.
  • Мускатний горіх (мелений) 4 г.
  • Петрушка 30 г.
  • Сіль за смаком
  • Чорний мелений перець за смаком

Процес приготування: ≈ 85 хвилин

  1. Спочатку потрібно приготувати курячий бульйон. Для цього взяти куряче м'ясо (стегенця) покласти до кастрюлі та залити водою (2 л.). Коли бульйон закипить потрібно до нього додати порізану великими шматками моркву, стебло селери, ріпчасту цибулю (цілу). Кришку з кастрюлі краще зняти. Під кришкою бульйон почне сильно кипіти, а постійно контролювати силу кипіння не зручно. Варити бульйон потрібно 1 годину. Готовий бульйон процідити, а овочі видалити.
  2. В окрему посудину відлити 200 г. бульйону та поставити в холодильник. Бульйон (1,1 л.) налити в кастрюлю та довести до кипіння. Тим часом твердий сир (Пармезан) натерти на дрібній тертці.
  3. В окремій посудині збити яйця. До яєць долити бульйон з холодильника (200 г.). Додати манну крупу та мускатний горіх. Все ретельно перемішати. Слідом за цим викласти твердий натертий сир (Пармезан) та дрібно порізану зелень петрушки. Знову усе перемішати.
  4. До киплячого бульйону поступово залити яєчну суміш, при цьому постійно помішувати вінчиком. Потім на великому вогні довести до кипіння, продовжуючи перемішувати вінчиком. Коли суп закипить, вогонь зменшити та варити 5 хвилин. Час від часу помішуючи ложкою, щоб манна крупа не пристала до дна. Приправити сіллю та чорним меленим перцем за смаком. Зварений ще гарячий суп розлити в порційні тарілки, посипати твердим сиром (Пармезан), посередині викласти гірку тертого твердого сиру (Гауда) та посипати подрібненою зеленню петрушки. Суп страчателла готовий.

Готова страва: ​Страчателла

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі