• Картопляна піца на вечерю

Інгредієнти (4 порції)

  • Картопля 350 г.
  • Яйця 1 шт.
  • Ковбаски мисливські 150 г.
  • Помідори черрі 80 г.
  • Сир 85 г.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Перець солодкий 1 шт.
  • Часник 2 зубчики
  • Сметана 2 ст. л.
  • Борошно 1 ст. л.
  • Діжонська гірчиця 1 ч. л.
  • Cіль за смаком
  • Чорний мелений перець за смаком
  • Зелена цибуля за смаком
  • Соняшникова олія за смаком

Процес приготування: ≈ 45 хвилин

  1. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати півкільцями. Потім трохи обсмажити на рослинній олії.
  2. У цей час нарізати солодкий перець і додати до цибулі. Після чого нарізати ковбаски і також додати в сковороду. Обсмажити все хвилин 5-7 і зняти з вогню.
  3. Картоплю очистити і натерти на крупній тертці, додати часник, пропущений через прес, яйця, борошно і за смаком сіль, перець. Добре перемішати.
  4. Зелену цибулю промити і дрібно нарізати. Помідори черрі розрізати навпіл. Сир натерти на дрібній тертці.
  5. Розжарити сковороду і викласти отриману суміш на неї. Зменшити вогонь і смажити так близько 5 хвилин. Потім акуратно перевернути на іншу сторону.
  6. Приблизно через 2-3 хвилини нанести на корж тонким шаром гірчицю, далі викласти начинку з ковбасками і помідори черрі. А зверху присипати зеленою цибулею і сиром.
  7. Накрити сковороду кришкою, зменшити вогонь і томити так, поки весь сир не розплавиться.

Готова страва: ​Картопляна піца на вечерю

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі