• Теплий салат із кускусом та овочами

Інгредієнти (2 порції)

  • Кускус 120 г.
  • Бульйон 200 мл.
  • Кукурудза 100 г.
  • Оливки 15 шт.
  • Лимони 1 шт.
  • Перець червоний 1 шт.
  • Часник 1 зубчик
  • Цибуля 1 шт.
  • Петрушка 1 пучок
  • Оливкова олія 4 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець за смаком

Процес приготування: ≈ 40 хвилин

  1. Перець і часник дрібно порызати. Цибулю порізати кубиками.
  2. У сотейнику розігріти 1 ст. л. оливкової олії і обсмажити перець до м'якості. Додати часник і готувати ще пару хвилин.
  3. Додати кускус і готувати, помішуючи, ще хвилини 2. Додати цибулю, перемішати і залити гарячим бульйоном або окропом. Накрити кришкою і залишити на 3-5 хвилин (точний час зазначено на упаковці з кускусом). За цей час кілька разів перемішати, щоб кускус не злипався.
  4. Порізати оливки і петрушку. Потерти цедру лимона.
  5. Готовий кускус заправити оливковою олією, що залишилась, (або додати її на смак), лимонною цедрою, 1 ст. л. лимонного соку (можна і більше, додавати за смаком), сіллю і перцем. Додати кукурудзу (сік злити), оливки і петрушку. Перемішати.
  6. Подавати теплим.

Готова страва: ​Теплий салат із кускусом та овочами

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі