• Італійський салат з маринованою яловичиною, червоною цибулею і пармезаном

Інгредієнти (2 порції)

  • Вирізка яловича 230 г.
  • Вино червоне сухе 50 мл.
  • Оцет бальзамічний 1,25 ст. л.
  • Розмарин сушений 0,5 ч. л.
  • Часник 1 шт.
  • Олія оливкова 3 ст. л.
  • Цибуля зелена 1 шт.
  • Цибуля червона 1 шт.
  • Помідори 1 шт.
  • Базилік (листя) 100 г.
  • Сіль за смаком
  • Перець червоний мелений за смаком
  • Сир пармезан за смаком

Процес приготування: ≈ 60 хвилин

  1. М'ясо нарізати маленькими шматочками, покласти в скляну миску. Налити до м'яса вино, 1 ст. л. оцту, додати розмарин, дрібно нарізаний часник, а також налити 1 ст. л. оливкової олії. Залишити м'ясо в маринаді на 30 хвилин при кімнатній температурі.
  2. Розігріти сковороду-гриль, обсмажити шматочки м'яса не більше 1 хвилини, перевернути на іншу сторону, обсмажити ще протягом 30 секунд, до рум'яної скоринки.
  3. Перекласти м'ясо в миску, додати до нього нарізані перці, помідори і базилік. Окремо змішати червоний перець, залишки оцту, сіль та оливкову олію. Перемішати суміш, заправити салат.

Готова страва: ​Італійський салат з маринованою яловичиною, червоною цибулею і пармезаном

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі