• Кекси з білим вином

Інгредієнти (6 порцій)

  • Борошно пшеничне 300 г.
  • Розпушувач 7 г.
  • Сода 3 г.
  • Масло вершкове 150 г.
  • Цукор 130 г.
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Виноград 120 г.
  • Вино біле 130 мл.

Процес приготування: ≈ 50 хвилин

  1. Вершкове масло збити з цукром в пишну масу. Додати яйця (по одному) і ще трохи збити. Всипати просіяне борошно з розпушувачем і содою. Перемішуючи, підливати в тісто вино.
  2. Виноград обваляти в борошні і змішати з тістом. Духовку розігріти до 190°C. Тісто вилити у формочки (заповнювати на половину) і поставити їх у духовку. Випікати кекси близько 20 хвилин. Потім, не відкриваючи духовки, залишити там на 5 хвилин.

Готова страва: ​Кекси з білим вином

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі