• Тортилья із картоплею та солодкими перцями

Інгредієнти (4 порції)

  • Олія оливкова 10 мл.
  • Картопля 500 г.
  • Перець болгарський червоний 50 г.
  • Цибуля ріпчаста 80 г.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Яйце куряче 8 шт.
  • Петрушка 40 г.

Процес приготування: ≈ 25 хвилин

  1. Помити, очистити картоплю і нарізати тонкими скибочками. Солодкий перець помити, видалити насінну коробку й нарізати тонкими кільцями або півкільцями. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати тонкими півкільцями.
  2. Духовку розігріти до 180°C градусів. У сковороді розігріти оливкову олію. Додати в сковороду картоплю, перець і цибулю. Додати сіль, перець, накрити кришкою і тушкувати близько 15 хвилин.
  3. Петрушку помити, просушити і дрібно нарізати. У мисці збити яйця з петрушкою. Вилити яєчну суміш в сковороду з овочами і трохи перемішати. Покласти сковороду в духовку і запікати близько 10-15 хвилин.

Готова страва: Тортилья із картоплею та солодкими перцями

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі