• Фріттата з молодою картоплею, копченим лососем і горошком

Інгредієнти (4 порції)

  • Яйце куряче 8 шт.
  • Картопля 500 г.
  • Лосось копчений 200 г.
  • Зелений горошок 100 г.
  • Кріп 1 пучок
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Процес приготування: ≈ 25 хвилин

  1. Картоплю нарізати великими шматочками, відварити в підсоленій воді протягом 10 хвилин. Воду злити, охолодити.
  2. Лосось нарізати смужками. Яйця збити в мисці, додати шматочки лосося, кріп подрібнений, горошок, посолити і поперчити за смаком. Додати варену картоплю.
  3. У сковороду налити олію, поставити на вогонь, влити суміш із миски, на повільному вогні смажити 10-15 хвилин.
  4. Перевернути фрітатту на іншу сторону, за допомогою тарілки, готувати 5 хвилин.
  5. Викласти готову фрітатту на тарілку, дати охолонути 5 хвилин, перед вживанням.

Готова страва: Фріттата з молодою картоплею, копченим лососем і горошком

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі