• Паста з креветками, вершково-томатним соусом і вермутом

Інгредієнти (4 порції)

  • Олія оливкова 3 ст. л.
  • Креветки очищені 450 г.
  • Орегано 0,25 ст. л.
  • Часник 3 шт.
  • Вермут 100 мл.
  • Помідори консервовані 400 г.
  • Вершки 30% 150 мл.
  • Паста 250 г.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сік лимонний 0,5 ч. л.

Процес приготування: ≈ 15 хвилин

  1. Розігріти сковороду на середньому вогні, налити олію, додати роздавлений часник і орегано, обсмажувати протягом 1 хвилини.
  2. Додати на сковороду креветки, додати 0,5 ч. л. солі і 0,25 ч. л. чорного меленого перцю. Перемішати, обсмажувати 2 хвилини до золотистого кольору.
  3. Налити в креветки червоний солодкий вермут, додати нарізані кубиками помідори, перемішати, додати вершки, готувати 1 хвилину. Додати наприкінці 0,5 ч. л. лимонного соку, перемішати, прибрати з вогню.
  4. Довести воду в каструлі до кипіння, посолити, відварити пасту, за часом на 1 хвилину менше, ніж зазначено на упаковці.
  5. Подавати відразу ж, викласти на тарілку пасту, зверху викласти креветки із соусом.

Готова страва: Паста з креветками, вершково-томатним соусом і вермутом

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі