• Білий хліб "Чіабатта"

Інгредієнти (6 порцій)

  • Борошно хлібопекарське 500 г.
  • Морська сіль 12 г.
  • Дріжджі сухі 5 г.
  • Оливкова олія 15 г.

Процес приготування: ≈ 110 хвилин

  1. Спочатку потрібно змішати воду (370 мл.) та дріжджі у великому посуді. Потім змішати з водою велику частину борошна, насипати сіль, борошно, що залишилося, для смаку можна додати до тіста трохи оливкової олії мішати виделкою чи вінчиком кілька хвилин та накрити ємність плівкою або кришкою настояти на півтори години. Після цього тісто потрібно викласти на стіл акуратно, щоб бульбашки газу з тіста не виходили. Розділити тісто на 2 частини.
  2. Покласти на деко пекарський папір, посипати його борошном та обережно викласти тісто на борошно, формуючи овал. Посипати верх тіста рясно борошном та поставити в попередньо нагріту до 240°С духовку, поставивши туди ємність з 0,5 л. окропу. Випікати близько 40 хвилин.
  3. Після випікання дістати з духовки, обов'язково покласти на решітку (для кращої вентиляції) та охолоджувати години півтори, нічим не накриваючи.

Готова страва: Білий хліб "Чіабатта"

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі