• Рибна паста з тунцем и селерою

Інгредієнти (4 порції)

  • Паста 400 г.
  • Тунець консервований у власному соку 200 г.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 1 зубчик
  • Селера 1 шт.
  • Зелень 1 пучок
  • Мелений мускатний горіх 5 г.
  • Сік лимонний 2 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Процес приготування: ≈ 30 хвилин

  1. Очистити часник, цибулю і селеру, після подрібнити. Розігріти сковороду, налити олію, обсмажити дану суміш протягом 2 хвилин.
  2. Додати в сковороду шматочки тунця. Додати за смаком сіль і перець.
  3. Відварити пасту до стану аль денте. Додати до риби на сковороді. Додати мускатний горіх і посічену зелень. При подачі збризнути лимонним соком.

Готова страва: Рибна паста з тунцем и селерою

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі