• Брускета з яловичиною, томатами і песто

Інгредієнти (4 порції)

  • Хліб житній 4 шт.
  • Вирізка яловича 300 г.
  • Помідори в'ялені 6 шт.
  • Рукола 40 г.
  • Песто 2 ст. л.
  • Олія оливкова 80 мл.
  • Сіль за смаком
  • Перець свіжий за смаком

Процес приготування: ≈ 30 хвилин

  1. Розігріти сковороду-гриль, налити олію, обсмажити м'ясо до готовності.
  2. Дати м'ясу настоятися 10-15 хвилин, після, нарізати скибочками завтовшки 2-3 мм.
  3. Хліб скропити олією, підсмажити на сковороді, до хрусткої скоринки.
  4. Змастити кожен шматочок хліба соусом песто, покласти помідори, потім м'ясо і зверху руколу. Посолити і поперчити за смаком.

Готова страва: Брускета з яловичиною, томатами і песто

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі