• Спагеті з сардиною в томатному соусі

Інгредієнти (4 порції)

  • Спагеті 400 г.
  • Консервовані помідори 230 г.
  • Консервована сардина 190 г.
  • Чорні оливки 100 г.
  • Каперси 1 ст. л.
  • Часник 2 зубчики
  • Петрушка за смаком
  • Оливкова олія 1 ст. л.
  • Перець чилі мелений за смаком

Процес приготування: ≈ 30 хвилин

  1. Макарони відварити в підсоленій воді, як вказано на упаковці. Потім макарони відкинути на друшляк. Залишити трохи води, в якій вони варилися.
  2. Консервовану сардину відкрити, злити з неї рідину і викласти на тарілку. Там її розім'яти виделкою і видалити всі кісточки.
  3. Консервовані помідори нарізати шматочками.
  4. Петрушку подрібнити, оливки крупно нарізати.
  5. Для соусу потрібно: на сковороду налити оливкову олію і обсмажити на ній часник, продавлений через прес. Потім додати перець чилі, помідори і сардину. Готувати приблизно 2 хвилини.
  6. Далі додати оливки, каперси (з каперсів злити маринад) і більшу частину подрібненої петрушки. Добре перемішати.
  7. Потім на сковороду викласти готову пасту і знову добре перемішати.
  8. Якщо соус буде густим, додати трохи води, в якій варилася паста.
  9. Подавати пасту з соусом гарячою, зверху присипавши рештою петрушкою.

Готова страва: Спагеті з сардиною в томатному соусі

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі