• Суфле по-сицилійськи

Інгредієнти (4 порції)

  • Борошно пшеничне 2 ч. л.
  • Молоко 8 ст. л.
  • Масло вершкове за смаком
  • Цукор 2 ст. л.
  • Яйце куряче 5,5 шт.
  • Апельсини 150 г.

Процес приготування: ≈ 45 хвилин

  1. У мисці змішати цукор і яєчні жовтки, розтерти. Додати в миску борошно, натерту цедру апельсинів, масло, вилити молоко. Поставити суміш на вогонь, постійно помішуючи довести до загустіння. Після, остудити помішуючи.
  2. Яєчні білки збити, всипати до них цукор, перемішати, додати часточки апельсина. Змішати білкову суміш з охолодженою борошняною, перемішати.
  3. Форму для випікання змастити маслом, присипати борошном, викласти в неї суміш, поставити в розігріту духовку на 12-15 хвилин. Подавати відразу ж.

Готова страва: Суфле по-сицилійськи

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі