• Курячі грудки alla Parmigiana

Інгредієнти (4 порції)

  • Куряча грудка 4 шт.
  • Борошно 100 г.
  • Оливкова олія 120 мл.
  • Вершкове масло 2 ст. л.
  • Цибуля 1 шт.
  • Часник 4 зубчики
  • Вино 100 г.
  • Помідори 500 г.
  • Цукор 2 ст. л.
  • Петрушка 1 пучок
  • Пармезан 200 г.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Процес приготування: ≈ 60 хвилин

  1. Філе помити, обсушити, добре відбити м'ясо кухонним молотком. У тарілку насипати борошно. Додати сіль і перець. Добре обваляти м'ясо в борошні з двох сторін.
  2. На сковороді нагріти оливкову олію. Додати трохи вершкового масла. Викласти м'ясо на сковороду. Обсмажити м'ясо з двох сторін.
  3. На сковороду покласти дрібно нарізану цибулю і часник. Обсмажити їх до золотистого кольору. Через 3 хвилини влити на сковороду вино. Додати дрібно подрібнені помідори. Добре перемішати і додати цукор. Тушкувати соус 20 хвилин.
  4. Додати в соус дрібно нарізану зелень. Всипати трохи тертого сиру пармезан.
  5. Викласти в соус м'ясо і посипати його тертим сиром. Накрити сковороду кришкою і тушкувати м'ясо ще 2 хвилини.

Готова страва: Курячі грудки alla Parmigiana

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі