• Піца з шоколадом

Інгредієнти (6 порції)

  • Борошно 200 г.
  • Шоколад молочний 100 г.
  • Молоко 130 мл.
  • Дріжджі 15 г.
  • Олія 2 ст. л.
  • Плавлений солодкий сир 150 г.
  • Яблуко 200 г.
  • Ананаси консервовані 200 г.
  • Сіль щіпка

Процес приготування: ≈ 110 хвилин

  1. У теплому молоці (130 мл.) розвести дріжджі. Дати їм повністю розчинитися. Додати щіпку солі.
  2. Додати в молоко борошно (просіяне). З'єднати з рослинною олією (2 ст. л.). Замісити тісто.
  3. Тісто залишити на 60 хвилин. Дати йому підійти. Потім його слід розкачати. Змастити плавленим сиром. Перейти до іншої начинки.
  4. Яблука очистити (кислі). Видалити серцевину. Нарізати часточками. Шоколад натерти. Потім в посудині перемішати яблука з консервованими ананасами. Викласти на сир і посипати шоколадом.
  5. Духовку розігріти до 180ºС. Викласти піцу на змащене деко. Випікати 25 хвилин.

Готова страва: Піца з шоколадом

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі