• Цукрове печиво "Торчетті"

Інгредієнти (6 порцій)

  • Борошно 250 г
  • Вершкове масло 100 г
  • Цукор 100 г
  • Розпушувач 10 г
  • Сіль щіпка
  • Мускатний горіх (або аніс, ваніль, бадьян, гвоздика) за смаком

Процес приготування: ≈ 40 хвилин

  1. Вершкове масло наріжте середнімі шматочками і залиште для розм'якшення полежати при кімнатінй температурі. Борошно змішайте з розпушувачем і мускатним горіхом (або іншими спеціями на Ваш смак) і просійте гіркою.
  2. Зробіть в ній "ямку" та покладіть туди розм'якшене вершкове масло. Додайте дрібку солі. Влийте до "ямки" трохи теплої води і замісіть тісто, воно повинно бути м'яким і гладким. Якщо необхідно, додавайте для цього теплу воду. Дайте тісту постояти 10-15 хвилин.
  3. Відщипуючи невеликі шматочки тіста і злегка зігріваючи їх в руках, розкачайте паличкі шириною 1 см і довжиною 10 см.
  4. На стіл насипте цукор і обваляйте у ньому палички. Потім у кожної палички злегка зліпіть кінчики так, щоб отримались невеликі витягнуті "підковки".
  5. Викладіть отримані "підковки"-торчетті на застелений пергаментним папіром противень і випікайте при 180°C близько 15-20 хвилин до золотисто-коричневого кольору.

Готова страва: Цукрове печиво "Торчетті"

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі