• Капоната

Інгредієнти (4 порції)

  • Баклажан 1 шт.
  • Оливкова олія 100 мл.
  • Цибуля 1 шт.
  • Стебло селери 3 шт.
  • Помідори 800 г.
  • Каперси 1 ст. л.
  • Кедрові горіхи 1 ст. л.
  • Цукор 1,5 ст. л.
  • Білий винний оцет 3 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Процес приготування: ≈ 60 хвилин

  1. Баклажан промити, нарізати кубиками, посолити і залишити на 20 хвилин.
  2. Подрібнити цибулю, селеру і помідори. Готувати суміш до м'якості селери (хвилин 15), додати каперси, кедрові горіхи. Все перемішати.
  3. У розігрітій сковороді на оливковій олії обсмажити кубики баклажана приблизно 10 хвилин.
  4. Окремо змішати винний оцет, цукор, сіль і перець. Підігріти на невеликому вогні.
  5. Отриманий соус змішати з усіма овочами, приготованими раніше, накрити кришкою і тушкувати на маленькому вогні до м'якості всіх овочів.
  6. Залишити капонату остигати, потім поставити в холодильник. Подавати страву холодною.

Готова страва: Капоната

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі