• Рибно-овочева запіканка

Інгредієнти (6 порцій)

  • Кольорова капуста 300 г
  • Вершки 100 мл
  • Вершкове масло 20 г
  • Броколі 300 г
  • Пармезан 100 г
  • Лосось 500 г
  • Суміш італійських трав 5 г
  • Сіль за смаком
  • Перець за смаком
  • Яйце 3 шт.

Процес приготування: ≈ 45 хвилин

  1. ​​​Розігріти духовку до 200°С. Форму для запікання з високими бортиками змастити вершковим маслом.
  2. У великій каструлі закип'ятити воду, посолити і відварити броколі і цвітну капусту протягом 2-3 хвилин до напівготовності. Потім відкинути овочі на друшляк. Філе сьомги нарізати шматочками завтовшки 1,5-2 см.
  3. Приготувати соус: у глибокій мисці з'єднати яйця, вершки, пармезан. Добре збити суміш вінчком чи виделкою. Посолити, поперчити і додати трави, перемішати.
  4. Викласти відварену капусту і нарізану рибу в підготовлену форму. Залити овочі соусом. Випікати в духовці протягом 20 хвилин; верх повинен зарум'яниться. Подавати запіканку гарячою.

Готова страва: Рибно-овочева запіканка

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі