• Персиковий сабайон

Інгредієнти (4 порції)

  • Персики 3 шт.
  • Цукор 50 г
  • Вино біле сухе 50 мл
  • Жовтки 4 шт.

Процес приготування: ≈ 60 хвилин

  1. Персики розрізати навпіл, вийняти кісточку. Розрізати кожну половинку на 6-8 часточок. Покласти часточки на тарілку, присипати 1 ст. л. цукру й збризнути 2 ст. л. вина. Залишити на 30 хв.
  2. Решту вина влити в миску, додати жовтки і цукор. Поставити миску на водяну баню і збивати вінчиком, поки сабайон не загусне, близько 10 хв.
  3. Персики разом з соком, що виділився розкласти по келихах. Зверху викласти соус сабайон.

Готова страва: Персиковий сабайон

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі