• Паста з запеченим солодким перцем і помідорами

Інгредієнти (6 порцій)

  • Червоний болгарський перець 2 шт.
  • Жовтий болгарський перець 2 шт.
  • Помідори 3 шт.
  • Часник 2 зубчика
  • Паста 400 г.
  • Сир 150 г.
  • Оливкова олія за смаком
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Процес приготування: ≈ 40 хвилин

  1. Розігріти духовку і поставити перець запікатися при температурі 150°C. Час від часу перевертати. Перець повинен з усіх боків рівномірно покритися підпалинами.
  2. Помідори почистити, розрізати на 4 частини і видалити насіння і зайву рідину. У сковороді розігріти олію і помістити в неї дрібно нарізаний часник на 1 хвилину, тримати на маленькому вогні. Додати помідори, перемішати і тушкувати на маленькому вогні приблизно 15 хвилин.
  3. Перець нарізати довгими смужками.
  4. Пасту зварити.
  5. Додати перець до помідорів і перемішати. Змішати з пастою. Посолити і поперчити.
  6. На гарячу пасту додати порізаний кубиками сир.

Готова страва: ​Паста з запеченим солодким перцем і помідорами

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі