• Яблучна піца

Інгредієнти (10 порцій)

  • Борошно 250 г.
  • Цукор 6 ст. л.
  • Сіль 1 ч. л.
  • Вершкове масло 250 г.
  • Холодна вода 150 мл.
  • Яблука 600 г.
  • Лимон 0,5 шт.
  • Кокосова стружка за смаком

Процес приготування: ≈ 90 хвилин

  1. Для приготування основи для яблучної піци просіяти борошно, змішати її з сіллю (1 ч. л.) і цукром (1 ст. л.). Додати нарізане шматочками несолоне вершкове масло (200 г.). Розтерти з борошном до утворення крихт. Долити поступово крижану воду (50 мл.) і замішати м'яке тісто. Скачати з тіста кульку, накрити її харчовою плівкою і поставити в холодильник на годину.
  2. Для приготування яблучного соусу очистити 400 г. яблук (краще кислих), прибрати насіння, нарізати невеликим кубиками. Помістити яблука в рондель, вичавити до них сік з половинки лимона, посолити і посипати цукром, залити 100 мл. води. Варити соус на невеликому вогні до м'якості яблук - хвилин 20-25. Після цього збити блендером.
  3. Розкачати тісто в прямокутник, перекласти в змащене вершковим маслом деко.
  4. Яблука, які залишились, нарізати часточками. Основу для піци змастити тонким шаром приготованого заздалегідь яблучного соусу. Зверху на соус щільно викласти нарізані часточками яблука.
  5. Змастити яблука розтопленим вершковим маслом (50 г.), посипати зверху цукром (5 ст. ложками).
  6. Випікати 30 хвилин при температурі 170°C.
  7. Готову піцу по краях посипати кокосовою стружкою.

Готова страва: Яблучна піца

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі