• Булочки з сосисками і пармезаном

Інгредієнти (4 порції)

  • Тісто дріжджове 1 кг.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Молоко 1 ст. л.
  • Сир пармезан 100 г.
  • Сосиски 8 шт.

Процес приготування: ≈ 90 хвилин

  1. Тісто розділити на шматочки вагою в 70 г. Кожен шматочок розкачати в пласт, викласти на тісто сосиску, загорнути сосиску в тісто, як вареник, защіпнув краї.
  2. Розрізати кожен на вісім частин поперек сосиски, розрізаючи не до кінця. Розгорнути спочатку крайній шматочок вліво, другий розгорнути вправо і т.д. до кінця. Проробити так із усіма сосисками в тісті.
  3. Розігріти духовку до 220ºС. Деко застелити харчовим папером. Булочки залишити в теплому місці на 15 хвилин, після змастити сумішшю збитого яйця і молока. Зверху посипати булочки тертим сиром. Випікати в духовці протягом 20 хвилин.

Готова страва: Булочки з сосисками і пармезаном

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі