- 05.05.2015 |
- admin |
- 2
інгредієнти
- яйця 4 шт
- молоко 250 мл
- борошно 100 гр
- цукіні 2 шт
- соус бешамель 200 мл
- сир Рікота роману 100 гр
- сир емменталер 100 гр
- пармезан 40 гр
- сіль за смаком
- перець за смаком
- масло вершкове 20 гр
Процес приготування:
- 2 яйця, 100 гр борошна, 250 мл. Молока, щіпка солі. Змішати 2 яйця, 100 гр. борошна, 250 мл. молока і спекти 6 млинчиків.
- Вимити і очистити цукіні, натерти на крупній тертці і віджати сік. Додати бешамель, Рікота, 2 яйця, емменталер натертий, і половину пармезану. Все перемішати і посолити за смаком.
- Деко вистелити папером для випічки або фольгою. Розподілити 6 млинців в формі прямокутника.
- Викласти на млинці суміш з цукіні з сиром і акуратно згорнути рулет, допомагаючи фольгою. Закрити рулет фольгою, щоб закріпити форму рулету. Запікати в духовці протягом 30 хв., При температурі 180С.
- Потім розгорнути фольгу, посипати рулет залишилися пармезаном і шматочками вершкового масла. Поставити в духовку на 5 хвилин під гриль.
- Подавати нарізаним і посипати натертим пармезаном.