• Італійський гарячий шоколад

Інгредієнти Для: 2 порцій

  • Цукор 1 столова ложока
  • Вершки стакан
  • Цедра апельсина 4 за смаком
  • Аррорут 1 чайна ложка
  • Шоколад чорний 70% 60 г.

Інструкція

  1. У маленькій мисці змішайте 2 ложки вершків і аррорут.
  2. Вилийте вершки в каструлю і доведіть до кипіння. Додайте цукор, потім суміш з аррорутом і варіть трохи менше хвилини, поки суміш не почне густіти.
  3. Зніміть з вогню і швидко вмішайте подрібнений шоколад до однорідної маси.
  4. Розлийте по чашках, прикрасити цедрою і подавайте негайно.

Готова страва: Італійський гарячий шоколад

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі