• Полуничний десерт з портвейном і маскарпоне

Інгредієнти Для: 8 порцій

  • Цукор 60 г.
  • Цукор ванільний стакан
  • Сіль за смаком
  • Сік лимонний 1 чайна ложка
  • Цедра лимонна чайна ложка
  • Полуниця 700 г.
  • Сир маскарпоне 450 г.
  • Портвейн червоний 1 стакан

Інструкція Приготування ≈ 120 хвилин

  1. Розрізати ягоди поздовжньо на половинки, засипати цукром і дати постояти 30 хвилин, періодично помішуючи.
  2. Процідити полуницю через сито. Ягоди викласти в контейнер і поставити на холод.
  3. Полуничний сік змішати з портвейном і варити на помірному вогні, поки рідина не випарується до 2/3 склянки (приблизно 10 хвилин).
  4. Поки сироп остигає, збити маскарпоне з ванільним цукром, сіллю, лимонним соком і цедрою і розкласти в креманки.
  5. На сир викласти полуницю і залити сиропом з портвейну. При бажанні посипати тертим шоколадом.

Готова страва: Полуничний десерт з портвейном і маскарпоне

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі