• Зуппа ді пеше

Інгредієнти Для: 1 порції

  • Сіль морська за смаком
  • Петрушка 3 г.
  • Часник 1 зубок
  • Олія оливкова 20 мілілітрів
  • Помідори черрі 30 штук
  • Креветки 30 г.
  • Восьминіг 20 г.
  • Кальмари 20 г.
  • Вонголе 30 г.
  • Вино біле сухе 40 мілілітрів
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Бульйон рибний 150 мілілітрів
  • Мідії в мушлях 30 г.

Інструкція Приготування ≈ 40 хвилин

  1. Часник і зелень дрібно порубати, обсмажити 1 -2 хвилини на оливковій олії, додати морепродукти і обсмажити 3-4 хвилини, далі загасити білим вином, додати помідори черрі.
  2. Налити рибний бульйон. Довести до кипіння і поставити на повільний вогонь на 5 -6 хвилин. Посолити, поперчити. Суп можна подати з білими часниковими тостами.

    Готова страва: Зуппа ді пеше

     

    Акції та Розпродажі
    Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі