• Паста з білими грибами

Інгредієнти Для: 2 порцій

  • Масло вершкове 50 г.
  • Цибуля ріпчаста 1 головка
  • Сіль за смаком
  • Петрушка 1
  • Лимони штука
  • Часник 2 зубка
  • Гриби білі 250 г.
  • Олія оливкова extra virgin 4 столові ложки
  • Перець чорний мелений 1 чайна ложка
  • Вершки 20%-ві 250 г.
  • Паста феттучині свіжа 250 г.

Інструкція Приготування ≈ 20 хвилин

  1. Свіжі білі гриби (можна замінити мороженими) НЕ МОЄ!!!, протираємо паперовою серветкою, можна злегка вологою або ножем чистимо, прибираючи всі забруднення. Ріжемо не дуже дрібно. Кубиками подрібнюємо цибулю і дрібно рубаємо часник.
  2. Готуємо воду для пасти: кип'ятимо, солимо, додаємо 2 ложки оливкової олії.
  3. У глибокій сковороді розтоплюємо вершкове масло разом з оливковою, обсмажуємо до характерного запаху цибулю і часник, стежимо, щоб не підгоріли. Додаємо білі гриби і добре обсмажуємо хвилин 5-7, потім виливаємо вершки, тушкуємо на невеликому вогні ще хвилини 3-4.
  4. Варимо наші макаронні вироби до стану аль денте, відкидаємо на друшляк, зберігши трохи води від варіння (приблизно 100 мл).
  5. Відправляємо феттучині в сковороду, акуратно перемішуємо пасту, додаємо воду, що залишилася, січену петрушку, сік половини лимона, мелений перець, і даємо настоятися 2 хвилини на мінімальному вогні. Подавати краще в глибокій, теплою тарілці.

Готова страва: Паста з білими грибами

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі