• Шоколадний рулет «Буше де ноель» з маскарпоне

Інгредієнти Для: 1 порції

  • Цукор 150 г.
  • Пудра цукрова 5 чайних ложок
  • Вода 2 столові ложки
  • Яйце куряче 4 штуки
  • Борошно пшеничне1 столова ложока
  • Вершки 125 мілілітрів
  • Ваніль 1 штука
  • Фундук 40 г.
  • Сир маскарпоне 250 г.
  • Темний Шоколад 30 г.
  • Борошно з розпушувачем 40 г.
  • Лікер «Франжелико» 2 столові ложки

Інструкція Приготування ≈ 150 хвилин

  1. Розігріти духовку до 180 градусів. Прямокутну форму для випічки змастити топленим маслом і застелити папером для випічки таким чином, щоб її краї звисали на 7 см з коротким сторонам форми.
  2. Шоколад розтопити на водяній бані. Яйця збити з цукром до піни.
  3. З'єднати теплу воду, соду і розплавлений шоколад.
  4. Суміш борошна просіяти над яйцями і перемішати до однорідності, невеликими порціями додаючи шоколад і горіхи.
  5. Викласти тісто в підготовлену форму і випікати 12 хвилин.
  6. Аркуш паперу для випічки присипати 4 чайними ложками цукрової пудри.
  7. З допомогою звисаючих країв паперу, обережно вийняти випечений корж з форми і перевернути його на посипану цукром папір. Підрівняйте краї коржа.
  8. Почавши з довгої сторони за допомогою паперу згорнути корж в рулет. Загорнути рулет у папір для випічки і залишити швом вниз на 1 годину.
  9. Маскарпоне збити з вершками, насінням ванілі і лікером.
  10. Обережно розгорнути рулет і змастити його підготовленим кремом. Знову згорнути в рулет і обсипати залишилася цукровою пудрою.
  11. Прибрати на 1 годину в холодильник.
 

    Готова страва: Шоколадний рулет «Буше де ноель» з маскарпоне

    Акції та Розпродажі
    Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі