• Салат «Полло ді бачо»

Інгредієнти Для: 1 порції

  • Сіль морська за смаком
  • Олія оливкова extra virgin 1 столова ложока
  • Апельсини 30 г.
  • Оцет бальзамічний 1 столова ложока
  • Лісові ягоди в сиропі 500 г.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Філе куряче 100 г.
  • Помідори вялені 10 г.
  • Проростки бобові 10 г.
  • Ягідний Соус за смаком
  • Суміш салатних листків Паті мікс «Біла Дача» 500 г.

Інструкція Приготування ≈ 25 хвилин

  1. Заздалегідь підготовлене філе курячої грудки обсмажити з двох сторін до готовності. Нарізати під кутом 45 градусів поперек на шматочки товщиною 2-2,5 см.
  2. Помідори в'ялені нарізати соломкою 0,5 див.
  3. Апельсин очистити від шкірки і нарізати на сегменти ножем, зрізуючи з плівок.
  4. Для приготування ягідного соусу нам знадобиться: у мисці для змішування з'єднати олія оливкова та бальзамічний соус, ретельно змішати віночком до однорідної маси. Додати в миску з олією і бальзамічним соусом ягідний соус з ягодами, сіль, перець і ретельно перемішати ложкою.
  5. Викласти в салатницю суміш салатних листків.
  6. Заправити суміш салату ягідним соусом, перемішати.
  7. Проростки бобів сої промити в проточній воді.
  8. Викласти заправлений салат на тарілку, навколо салату покласти нарізане куряче філе, часточки апельсинів, зверху покласти проростки бобів сої, посипати сушеними томатами.
  9. Полити соусом, посипати морською сіллю і свіжомеленим перцем.

Готова страва: Салат «Полло ді бачо»

     

    Акції та Розпродажі
    Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі