• Ньоккі з шпинатом і лимоном

Інгредієнти Для: 4 порцій

  • Сіль за смаком
  • Сік лимонний 1 чайна ложка
  • Цедра лимонна 1 чайна ложка
  • Часник 1 зубок
  • Шпинат 85 г.
  • Ньоккі 450 г.
  • Сир пармезан тертий стакан
  • Перець червоний пластівцями чайна ложка

Інструкція Приготування ≈ 20 хвилин

  1. У сковороді або сотейнику з важким дном змішати червоний перець, роздавлений часник, сіль (1/4 чайної ложки) і готувати під кришкою приблизно 5 хвилин.
  2. Додати в сковороду шпинат. Помішуючи, готувати на слабкому вогні, чекаючи, коли шпинат зів'яне. Потім зняти з вогню і змішати з цедрою і соком лимона.
  3. Тим часом, кинути в киплячу воду ньоккі, додати солі (3 чайних ложки на 6 літрів) і варити 1 хвилину меншому, ніж зазначено на пачці. Коли ньоккі будуть готові, злити з них рідину, залишивши 1 склянку відвару в резерві.
  4. Висипати ньоккі в сотейник зі шпинатом, посипати сиром і ретельно переміщати. Якщо суміш виявиться занадто сухий, додати трохи води, в якій варилися ньоккі, і відразу подавати на стіл.

Готова страва: Ньоккі з шпинатом і лимоном

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі