• Тортино з гарячим шоколадом

Інгредієнти Для: 4 порцій

  • Цукор 300 г.
  • Масло вершкове 200 г.
  • Яйце куряче 10 штук
  • Борошно пшеничне 100 г.
  • Шоколад 200 г.
  • Сироп ванільний за смаком

Інструкція

  1. Для цієї страви знадобляться шість яєць і чотири жовтка. До них потрібно додати цукор і збивати міксером отриману суміш протягом 10 хвилин - до густої консистенції.
  2. На водяній бані розтопити шоколад разом з маслом. Вода в каструлі повинна бути гарячою, але до кипіння її доводити не слід! Форми для тортино потрібно змастити зсередини вершковим маслом. У ємність, в якій взбивались яйця, влити гарячий шоколад, акуратно перемішати. Борошно додавати в два прийоми.
  3. Розлити тісто по формах. Не слід заповнювати їх до країв - тісто під час випікання підніметься! Духовка повинна бути розігріта до 180 градусів. Через 10 хвилин тортино пропечеться, а всередині виявиться гарячий шоколад.
  4. Перед подачею форму потрібно помістити в холодну воду на пару хвилин. Це потрібно для того, щоб тортино легко відокремився від форми. При цьому десерт повинен залишитися гарячим, щоб шоколад всередині не загус. Залити тортино ванільним соусом. В якості прикраси підійдуть ягоди і цукрова пудра.

Готова страва: Тортино з гарячим шоколадом

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі