• Різотто з сосисками

Інгредієнти Для: 4 порцій

  • Масло вершкове 80 г.
  • Цибуля ріпчаста 40 г.
  • Олія рослинна 20 г.
  • Рис карнаролі 350 г.
  • Сосиски 2 штуки
  • Сир грана-падано 40 г.
  • Вино біле сухе 2 стакани
  • Спеції за смаком
  • Бульйон м'ясний 1 л.

Інструкція Приготування ≈ 30 хвилин

  1. Дрібно поріжте і обсмажте сосиски в гарячому рослинному маслі. Злийте масло і поставте сосиски в тепло.
  2. Дрібно нарізану цибулю обсмажте в рослинному маслі, вийміть з сковороди і всипте рис і спеції. Влийте вино, дайте википіти і потроху влийте бульйон, постійно помішуючи. Тримайте на середньому вогні, поки рис не буде готовий.
  3. У готовий рис додайте вершкове масло, цибулю і сир, перемішайте і подавайте на тарілках, виклавши зверху сосиски.

Готова страва: Різотто з сосисками

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі