• Cалтимбокка

Інгредієнти Для: 4 порцій

  • Масло вершкове 60 г.
  • Сіль за смаком
  • Шинка пармська 8 за смаком
  • Телячі відбивні 8 штук
  • Олія оливкова 2 столові ложки
  • Вино біле сухе 185 мілілітрів
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Листя шавлії 8 штук

Інструкція

  1. Викладіть телятину між 2 аркушами паперу і відбийте до товщини 5 мм. Злегка присипте сіллю і перцем. Наріжте шинку за розміром шматків телятини. Викладіть на кожен з шматка шинки і по листу шавлії в центр. Закріпіть зубочисткою.
  2. Розігрійте оливкове масло і половину вершкового масла в сковороді і смажте телятину, стороною з шинкою вгору, на середньому вогні 3-4 хвилини або до готовності телятини. Переверніть і злегка обсмажте з іншого боку. Перекладіть на теплі тарілки.
  3. Вилийте масло з сковороди і налийте вино. Доведіть до кипіння і варіть на сильному вогні до зменшення обсягу в два рази. Додайте вершкове масло, і, коли воно розчиниться, посипте спеціями.
  4. Вийміть з м'яса зубочистки і полийте соусом.

Готова страва: Cалтимбокка

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі