• Феттучині з сьомгою

Інгредієнти Для: 1 порції

  • Цибуля ріпчаста штука
  • Сіль за смаком
  • Олія рослинна 3 столові ложки
  • Часник 1 зубок
  • Морква 1 штука
  • Базилік за смаком
  • Перець болгарський 1 штука
  • Соус соєвий 2 столові ложки
  • Соус теріякі 2 чайні ложки
  • Паста феттучині 4 штуки
  • Квасоля зелена стручкова 50 г.
  • Перець чорний запашний мелений за смаком
  • Філе сьомги 350 г.

Інструкція

  1. Сьомгу нарізати кубиками, посолити, поперчити, збризнути лимонним соком.
  2. Цибулю, моркву і перець нарізати соломкою. Стручкову квасолю промити холодною водою.
  3. На сковороді в рослинному маслі обсмажити моркву, цибулю, болгарський перець і стручкову квасолю з додаванням зубчики часнику. Овочі збризнути соєвим соусом. Смажити приблизно 15 хвилин.
  4. До напівготові овочів додати сьомгу, попередньо вийнявши з них зубчик часнику. Посипати сухим базиліком, скропити соєвим соусом і соусом теріякі. Довести до готовності (15 хвилин).
  5. Відварити феттучині.
  6. На тарілку викласти феттучині, зверху викласти рибу та овочі.

При бажанні страву можна прикрасити тертим сиром і гілочкою кінзи, базиліка або петрушки.



Готова страва: Феттучині з сьомгою

 

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі