• Піца-коржик

Інгредієнти Для: 8 порцій

  • Цукор 1 чайна ложка
  • Сіль за смаком
  • Часник 2 зубка
  • Борошно пшеничне 500 г.
  • Маргарин 30 г.
  • Олія оливкова 6 столових ложок
  • Дріжджі свіжі 25 г.
  • Розмарин за смаком

Інструкція Приготування ≈ 60 хвилин

  1. Розвести в теплій воді дріжджі і цукор. Борошно змішати з сіллю, додати розведені дріжджі і розтоплений маргарин і замісити гладке тісто. Накрити тісто чистою тканиною і поставити на 15 хвилин у тепле місце.
  2. Розкачати тісто в корж, змастити оливковою олією, посипати подрібненим часником і розмарином.
  3. Випікати в духовці при 180 градусах до готовності.

Готова страва: Піца-коржик

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі