• Полента з грибами

Інгредієнти Для: 1 порції

  • Вода 1 л.
  • Сіль за смаком
  • Петрушка 1
  • Часник 1 зубок
  • Чебрець за смаком
  • Печериці 300 г.
  • Цибуля зелена 2 штуки
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Томати у власному соку 300 г.
  • Шафран чайна ложка

Інструкція Приготування ≈ 15 хвилин

  1. Повільно всипати поленту в каструлю з киплячою підсоленою водою, постійно помішуючи. Готувати на слабкому вогні 1-2 хвилини, не перестаючи помішувати.
  2. Викласти поленту в змащену маслом невисоку форму для запікання (товщина поленти 1-2 см). Дати постояти.
  3. Обсмажити зубчик часнику і дрібно нарізану ріпчасту цибулю. Гриби вимити, порізати на шматочки, додати в сковороду і обсмажити. У сковороду покласти розім'яті виделкою томати, шафран, посолити, поперчити. Тушкувати на середньому вогні близько 10 хвилин. Петрушку дрібно нарізати і додати в гриби після закінчення гасіння разом з чебрецем.
  4. Викласти на поленту гриби.

Готова страва: Полента з грибами

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі