• Мигдальний торт

Інгредієнти Для: 6 порцій

  • Пудра цукрова 250 г.
  • Цукор ванільний 50 г.
  • Яйце куряче 4 штуки
  • Лимони 1 штука
  • Борошно пшеничне 50 г.
  • Мигдаль 150 г.
  • Лікер «Амаретто» 2 столові ложки
  • Мигдаль пластівці 30 г.

Інструкція Приготування ≈ 105 хвилин

  1. Бланшируйте мигдаль і подрібніть.
  2. За допомогою терки зніміть лимонну цедру, лимонний сік відіжміть.
  3. Збийте яєчні жовтки з цукровою пудрою до густої піни.
  4. Просійте борошно, з'єднайте з мигдалем і цедрою лимона.
  5. Збийте яєчні білки з 0,5 чайної ложки лимонного соку. Поступово введіть в білкову масу жовткову суміш. З'єднайте з мигдальною борошном і замісити тісто.
  6. Прогрійте духовку до 190 градусів. Викладіть тісто у форму для випічки, змащену маслом, і випікайте протягом 40 хвилин. Перевірте готовність бісквіта дерев'яною паличкою.
  7. Щоб приготувати начинку, порубаєте мигдаль. Злегка обсмажте на сухій сковороді.
  8. Просійте цукрову пудру і перемішайте з 2 столовими ложками лимонного соку і мигдальним лікером, щоб вийшла глазур. Полийте пиріг глазур'ю і посипте «мигдалевими пелюстками».

Готова страва: Мигдальний торт
 

    Акції та Розпродажі
    Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі