• Манговий сорбет

Інгредієнти Для: 4 порцій

  • Цукор 150 г.
  • Вода 200 мілілітрів
  • Білок яєчний 2 штуки
  • Лимони 1 штука
  • Манго 2 штуки

Інструкція Приготування ≈ 15 хвилин

  1. Приготуйте сироп, довівши до кипіння воду і цукор, помішуючи, щоб цукор розчинився. Прокип'ятіть декілька хвилин, потім зніміть з вогню.
  2. Подрібніть манго в блендері і пропустіть пюре через сито.
  3. Перемішайте пюре з сиропом. Додайте лимонний сік.
  4. Додайте в манговую масу яєчні білки, перемішайте і викладіть в контейнер.
  5. Заморозьте сорбет, не накриваючи кришкою. Періодично перемішуйте, щоб розламати кристали льоду.

Готова страва: Манговий сорбет

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі