• Фарфалле карбонара з зеленим горошком

Інгредієнти Для: 4 порцій

  • Зелений горошок заморожений 100 г.
  • Яйце куряче 1 штука
  • Сіль морська за смаком
  • Бекон 150 г.
  • Вершки 50 мілілітрів
  • Олія оливкова extra virgin 30 г.
  • Паста фарфалле (метелики) 350 г.
  • Сир пармезан 50 г.
  • Перець чорний мелений за смаком

Інструкція Приготування ≈ 35 хвилин

  1. У каструлі з достатньою кількістю солоної води відваріть пасту протягом 10-12 хвилин. Злийте і залиште.
  2. Обсмажте бекон в невеликій кількості олії.
  3. Змішайте пасту з обсмаженим беконом.
  4. В окремому посуді змішайте вершки, перець, олія. Вбийте яйце і ретельно перемішайте.
  5. В пасту додайте горошок, сир і вершкову суміш з яйцем. Швидко і ретельно перемішайте поки паста ще гаряча.

Подавати відразу ж!



Готова страва: Фарфалле карбонара з зеленим горошком

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі